Bullpadel

Bullpadel Vertex 03 CTR 22 Padelracket

3 040 kr 3 800 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Vertex 03 CTR 22 är ett runt racket som ger dig maximal kontroll och mycket kraft. Den runda formen och låga tyngdpunkten skapar en stor sweetspot i mitten av racketen.

Träffytan på racketen är gjord av Xtend Carbon 12K-material. Dessutom är ytan ruggad för att ge dig grepp vilket kan skapa mer skruv i slagen. Vertex CTR 03 har också en ny aerodynamisk design (Air React Channel) med luftkanaler för att minska luftmotståndet. Det gör att racketen känns smidig.
 
Kärnan består av skikt med olika densiteter. Den höga densiteten hos kärnans yttre skikt ger mer kraft åt snabba slag medan den lägre tätheten av det inre skiktet förbättrar kontrollen i långsamma slag. Racketen har ett ergonomiskt grepp som minskar vibrationer för att förhindra skador i armbågen. Racketen har även ett vibrationsdämpande Vibradrive-system, ett silikonmaterial som gör att bollträffen blir skonsammare. Metalshield-kantskyddet av lätt aluminium skyddar racketen från stötar. Som spelare kan du själv anpassa vikt och balans på racketen genom att lägga till en till tre vikter, Protector Custom Weight.

Bullpadel Vertex är en av de mest sålda produktlinjerna i världen. Den används av många spelare på världsturnén, bland annat Maxi Sánchez.
 

Bullpadel Vertex 03 CTR 22 Padelracket finns i kategorin Padelracketar. Bullpadel är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Padelracketar